Den 2. september satte jeg en lager.
Munton ekstrakt Continental Lager 3,6kg.
0.5 kg lys spraymalt.
Kokt i en time med 50 g East Kent Goldings 6,4% alfasyre.Tilsatt vann til 20 liter.
OG 61
Brewferm Lager tørrgjær 25 gram rørt ut i vann i en halv time.
Står til gjæring på konstant 14 ºC.
Har stått en uke i morgen. Det kommer to plopp i minuttet. Slik har det vært de siste 5-6 dagene. For en som er vant til overgjær virker dette veldig tregt. Normalt eller? På den annen side lukter det alldeles nydelig i gjærlåsen etter hvert plopp.
(Youletide-pakke ankom i går. Første maltbrygg på vent. Gleder meg.)
Munton ekstrakt Continental Lager 3,6kg.
0.5 kg lys spraymalt.
Kokt i en time med 50 g East Kent Goldings 6,4% alfasyre.Tilsatt vann til 20 liter.
OG 61
Brewferm Lager tørrgjær 25 gram rørt ut i vann i en halv time.
Står til gjæring på konstant 14 ºC.
Har stått en uke i morgen. Det kommer to plopp i minuttet. Slik har det vært de siste 5-6 dagene. For en som er vant til overgjær virker dette veldig tregt. Normalt eller? På den annen side lukter det alldeles nydelig i gjærlåsen etter hvert plopp.
(Youletide-pakke ankom i går. Første maltbrygg på vent. Gleder meg.)