Tørrhumle WinterWarmer?

Min winter warmer (oppskrift fra "Brygg ditt eget øl" av Greg Hughes) er ferdig i gjæringsskapet førstkommende søndag og settes da til cold crashing i kjølerommet i ca 4-5 dager.
Humletilsetning i brygget (25 liter) er
30g East Kent Golding, 70 min
10g EKG, 10 min
10g Target, 0 min
Er også tilsatt 500g honning på 5 minutter.

Jeg lurer på om denne burde tørrhumles noe, eller om det blir helt feil.
Eventuelt med hva, og hvor mye. Har liggende både EKG, Target og Simcoe i fryseboksen.
 
Malten bør skinne i en winter warmer etter min mening. En tørrhumlet winter warmer ville blitt helt feil for meg, men det er jo litt smak og behag da.
 
Da går jeg for ingen tørrhumling, og sjekker hvordan dette blir. Får heller justere neste gang det brygges.

Takk for tilbakemeldinger.
 
Tror ikke det er noe du kommer til å savne i en Winter Warmer
Da kan du heller brygge Barley Wine neste gang
 
Skal man først tørrhumle en slik maltdrevet øl så synes jeg man skal være forsiktig. Blir feil å gi den markant nese, men kanskje så vil heller ikke et bittelite hint av litt britisk eller tysk krydderhumle være helt på trynet feil. Kun for en ekstra minidimensjon man ikke nødvendigvis tenker over hvis du ikke vet at det er der.
 
Tilbake
Topp