steinmb
Norbrygg-medlem
Har en Berliner Weisse base som jeg har dratt ned til PH 3.2 med en lacto kultur. Fikk så tilført rent oxygen og Saccharomyces cerevisiae (WLP028 i dette tilfelle) Det store spørsmålet er vil gjæren overleve en så lav PH? Det er lavt, begynner å nærme seg Starsan konsentrasjon. Må jeg kansje over på en brett variant for å få gjæret denne ned? Det er ikke mye sukker som skal konsumeres (1.030).
Har ikke brett i gjærsamlingen min men, dog har jeg tre forskjellige surdeig varianter som sikkert inneholder brett men inneholder også lacto/pedio så litt redd at om jeg pitcher denne vil den kansje bli enda surere. Nynes PH 3.2 er surt nok.
Har ikke brett i gjærsamlingen min men, dog har jeg tre forskjellige surdeig varianter som sikkert inneholder brett men inneholder også lacto/pedio så litt redd at om jeg pitcher denne vil den kansje bli enda surere. Nynes PH 3.2 er surt nok.