Hei!
Jeg er ganske ny i ølbryggefronten og har nå en weissbier i gjeringsdunk. Har stått i 8 dager.
Målte SG på 1020 (skal være 1011) de siste 3 dagene.
Fikk plutselig en impuls og fant ut at jeg skulle rotere på gjærdunken slik at all bunnslammet blandet seg ut igjen i et håp om å hjelpe gjæringsprosessen.
Angrer jeg veldig nå? Har det noe å si for øllet sin del? Ble ikke tilført noe oksygen.
Jeg er ganske ny i ølbryggefronten og har nå en weissbier i gjeringsdunk. Har stått i 8 dager.
Målte SG på 1020 (skal være 1011) de siste 3 dagene.
Fikk plutselig en impuls og fant ut at jeg skulle rotere på gjærdunken slik at all bunnslammet blandet seg ut igjen i et håp om å hjelpe gjæringsprosessen.
Angrer jeg veldig nå? Har det noe å si for øllet sin del? Ble ikke tilført noe oksygen.