Weissbier med Sorachi

Hei,

Jeg har eksperimentert endel med en tysk weizen med Sorachi humle for å få frem sitronsmaken man fikk i weissbier på 80-tallet.

Er det noen som har noen tanker om når jeg burde tilsette Sorachi? Dvs det blir selvf på slutten av kokingen, men hvor sent?
 
har brygget en Saison med 100% Sorachi Ace. brukte masse sen humle å landet på ca 30IBU
svært frisk citrus aroma. likte det veldig godt i Saison.
 
Rolf IS skrev:
Hei,

Jeg har eksperimentert endel med en tysk weizen med Sorachi humle for å få frem sitronsmaken man fikk i weissbier på 80-tallet.

Er det noen som har noen tanker om når jeg burde tilsette Sorachi? Dvs det blir selvf på slutten av kokingen, men hvor sent?

Smaken er som baken......  Men jeg foretrekker sitrus smaken forran aromaen, så en plass mellom 15 og 10 min, burde gi mye smak.
 
Tilbake
Topp