WLP 400 i en Pale Ale uten hvete?

Kunne tenkt meg en frisk Pale Ale litt annerledes. Er lite opptatt av at ølene mine skal være typeriktige. Så jeg lurte på å prøve WLP400. Er det noen grunn til å ikke bruke denne i en Pale Ale med 100% Pale Malt og forholdsvis rikelig med Tetnang på 15 og 1 min, lagres i 8 uker?
 
Brygget pale ale med T58, 100% pale og motueka. Den ble kjempegod, så ser ingen grunn til at det skal gå helt galt.
 
Jeg har lest at de fleste anbefaler å gjære WLP400 på ca 20 grader. Jeg satte karet til gjæring på 18 grader, men en plutselig VÅR endret dette til 23 grader og slik har det nok vært i 24t. Har satt det kaldere igjen, men hvilken effekt har dette hatt på ølet, tror dere?
 
Ojjj...vittig med sånne gamle tråder som popper opp...tenk at det bare er tre år siden man stilte sånne spørsmål...hehe....
 
Tilbake
Topp