Har noe som var forsøk på en belgisk. Og etter to uker to på 2C så har det som var en enorm banansmak blitt en smule nedtonet, men det virker som om det stopper her.
Har googlet litt og søkt her, men ikke kommet frem til stort mer informativt enn at folk melder det samme som meg. "Kopiøse mengder banan", for å sitere et innlegg herfra.
Hvordan skal jeg fermentere wlp500 for at den skal slippe ut noe annet enn bare banan?
Den smaker jo forsåvidt dritgodt, men hadde jeg presentert denne for en venn av meg som er hobby (helge)-drikker av fint øl er jeg sikker på at han hadde sagt Paulaner-forsøk.
Fermenterte flatt på 19C i to uker etter at den fikk komme opp fra ca 17 ila 12-18 timer.
Har googlet litt og søkt her, men ikke kommet frem til stort mer informativt enn at folk melder det samme som meg. "Kopiøse mengder banan", for å sitere et innlegg herfra.
Hvordan skal jeg fermentere wlp500 for at den skal slippe ut noe annet enn bare banan?
Den smaker jo forsåvidt dritgodt, men hadde jeg presentert denne for en venn av meg som er hobby (helge)-drikker av fint øl er jeg sikker på at han hadde sagt Paulaner-forsøk.
Fermenterte flatt på 19C i to uker etter at den fikk komme opp fra ca 17 ila 12-18 timer.