For spesielt interesserte i denne gjæren: Brygget en NØ God Jul i mai i år med denne gjæren. Prosessen som en standard ale (litt høyere temp. enn normalt), starter i 2 trinn, OG kun på 1.066, O2, pitchet på 20°C, lot den stige til 22,5°, 18 dg. Karbonert med 5gr sukkel/l. ABV 7,3%. Var ikke noe god etter karbonering, og er hittil ikke blitt særlig bedre. Syrlig krydderaktig fjøs-smak, kardemommepreg. Ble bedømt i en juleølkonkurranse nå i Tromsø (ville ha en objektiv tilbakemelding på den), og den scoret kun 29 poeng, med kommentarer som alkoholdominans, ubestemmelig, kardemomme. (men har ikke hatt et fnugg kardemomme i). Dobbelbokken jeg leverte fikk 47 poeng (gjæret med Mangrove Jack M84). Tror ikke jeg kommer til å bruke WLP 6788 igjen, hvis ikke noen knekker en kode og sier hvordan denne stammen kan lage et bra øl.