Chinook og mosaic

Har tenkt å brygge en APA i morgen (50 liter, med 500g mosaic) men når jeg ser igjennom fryseren så oppdager jeg 170 g chinook. Noen som har prøvd disse 2 sammen? Lurer på å bruke 70 g av chinooken som bitterhumle, og smyge inn resten på slutten av kokingen sammens med mosaicen...
 
Chinook og Mosaic er knall sammen, høres veldig bra ut
Hadde gått for det samme selv, Chinook som bitter og WP
 
Ikke for å kuppe, men simcoe og mosaic samme, bra?? Like mengder??

Ville faktisk ikke brukt bare de to. Mye som er likt i de. Mosaic stjeler som oftest showet, og den er ganske søt, så den er det ikke barebare å gunne på med, hvis man vil være litt pertentlig.
 
Hva i tillegg da?

f.eks Chinook, som er passelig pent å nevne i denne tråden. Men de to kan bli litt tjukke, synes jeg. simoe kan bli direkte jævlig på min tunge brukt i store mengder. Se for det at mosaic og simoe er mørke bær, og noe lys frukt frukt. Tenk at du vil balansere ut det med noe annet. Cascade, Columbus, Chinook f.eks som er litt "grovere", furu, citrus, og sikkert mye mer og.
 
Tilbake
Topp