Prosjekt barrique

Ølet fikk masse positive tilbakemeldinger på mesterskapet, og sikra endog en pallplass, slått av to meget velkomponerte ipaer fra @Finn Berger og @Jørgen O. Ipa blir nok aldri min greie, men det var absolutt ingen skam å bli slått av så godt håndverk. :)

Uten forkleinelse for Finn, meg og de andre deltakerne, så tør jeg påstå at du stilte i en egen klasse i Klubbmesterskapet. Keep up the good work!
 
Da er arbeidsdagen nesten over, og det er på tide å sette seg foran pc'en med et glass av fjorårets juleøl. :)
_20191017_203826.JPG
Alle uttalelser om smak og aroma må taes med en klype salt siden jeg fortsatt er forkjøla, men jeg prøvde å avhjelpe situasjonen med en firedobbel dose nesespray.
Ølet lukter fortsatt reint og fint, men det har ikke den samme wow-faktoren av eik ølet på klubbmesterskapet hadde. Om det er fordi eikesmaken har avtatt eller fordi den ikke var så mye sterkere enn dette da det blei flaska veit jeg ikke, for jeg husker ikke hvor sterkt det var.
Syrligheta som var så markant da jeg drakk den første flaska av dette har kommet ned på omtrent samme nivå som i det jeg tappa opp sist. Det er der, men snarere enn å være en bajas som løper foran tv-kameraene i håp om å bli sett har det lagt seg pent i bakgrunnen. Jeg syns egentlig det er et ganske bra bakteppe av smaker i denne flaska. Jeg blir sittende lenge og kjenne ulike nyanser gjøre seg gjeldende. Det mangler nok en del av in your face-attityden fra et ferskere eksempel, og har mer blitt en kontemplativ, gammel mann, men jeg syns det kler ølet. Det er reint så jeg angrer på at jeg ga bort en kasse av dette den gangen jeg syntes det smakte julebrus.

Tl;dr: Drikk nå, jeg kan ikke garantere at det blir bedre enn dette.
 
Da er arbeidsdagen nesten over, og det er på tide å sette seg foran pc'en med et glass av fjorårets juleøl. :)
Vis vedlegget 41957
Alle uttalelser om smak og aroma må taes med en klype salt siden jeg fortsatt er forkjøla, men jeg prøvde å avhjelpe situasjonen med en firedobbel dose nesespray.
Ølet lukter fortsatt reint og fint, men det har ikke den samme wow-faktoren av eik ølet på klubbmesterskapet hadde. Om det er fordi eikesmaken har avtatt eller fordi den ikke var så mye sterkere enn dette da det blei flaska veit jeg ikke, for jeg husker ikke hvor sterkt det var.
Syrligheta som var så markant da jeg drakk den første flaska av dette har kommet ned på omtrent samme nivå som i det jeg tappa opp sist. Det er der, men snarere enn å være en bajas som løper foran tv-kameraene i håp om å bli sett har det lagt seg pent i bakgrunnen. Jeg syns egentlig det er et ganske bra bakteppe av smaker i denne flaska. Jeg blir sittende lenge og kjenne ulike nyanser gjøre seg gjeldende. Det mangler nok en del av in your face-attityden fra et ferskere eksempel, og har mer blitt en kontemplativ, gammel mann, men jeg syns det kler ølet. Det er reint så jeg angrer på at jeg ga bort en kasse av dette den gangen jeg syntes det smakte julebrus.

Tl;dr: Drikk nå, jeg kan ikke garantere at det blir bedre enn dette.

Erfaringa mi med eikesmak fra eikeflis er i alle fall at den avtar etter hvert. Og det skulle vel ikke være noe spesielt med den?
 
Temperering
d6fffc37ff1136eb0477481163a8f301.jpg
 
  • Like
Reaksjoner: Mc.
Tilbake
Topp