Om øl i mediene


Edit: Andre kilder sier at de ikke skal slutte å brygge, men at munkene skal gi opp munkelivet, og dermed mister de også trappistbetegnelsen, selv om de fortsetter å brygge som før.
 
Sist redigert:

Edit: Andre kilder sier at de ikke skal slutte å brygge, men at munkene skal gi opp munkelivet, og dermed mister de også trappistbetegnelsen, selv om de fortsetter å brygge som før.
Velger brygginga over munketilværelsen? Jeg har jo forståelse, selvsagt, men nå er ikke jeg religiøs av meg heller.
 
«Vanligvis lager man en tradisjonell pilsner med alkohol i, og så varmer man den opp under vakuum til alkoholen er fordampet, forteller han.»
Får håpe de da kjøler ned denne dampen i etterkant…
I så fall får vi håpe de har litt røykmalt i der alkoholfri ølet.
 
En av de store ølhistorikerne har gått bort.

Trist. Han var en solid autoritet på ølhistorie, og skreiv godt. Mitt eksemplar av "Beer. The Story of the Pint" er noe av det mer slitte i bokhylla. Og "Amber, gold and black" er et must for den som vil prøve å holde orden på historia til engelske øltyper.
 
Tilbake
Topp