Om øl i mediene


Edit: Andre kilder sier at de ikke skal slutte å brygge, men at munkene skal gi opp munkelivet, og dermed mister de også trappistbetegnelsen, selv om de fortsetter å brygge som før.
 
Sist redigert:

Edit: Andre kilder sier at de ikke skal slutte å brygge, men at munkene skal gi opp munkelivet, og dermed mister de også trappistbetegnelsen, selv om de fortsetter å brygge som før.
Velger brygginga over munketilværelsen? Jeg har jo forståelse, selvsagt, men nå er ikke jeg religiøs av meg heller.
 
«Vanligvis lager man en tradisjonell pilsner med alkohol i, og så varmer man den opp under vakuum til alkoholen er fordampet, forteller han.»
Får håpe de da kjøler ned denne dampen i etterkant…
I så fall får vi håpe de har litt røykmalt i der alkoholfri ølet.
 
«Vanligvis lager man en tradisjonell pilsner med alkohol i, og så varmer man den opp under vakuum til alkoholen er fordampet, forteller han.»
Får håpe de da kjøler ned denne dampen i etterkant…
Er den nedkjølt dampen da et avfallstoff?
Eller et biprodukt som kan videreutvikles og selges på polet :cool:
 
Tilbake
Topp