Håper ikke dette var grunnen..
https://www.facebook.com/fjellbryggeriet
Fjellbryggeriet
1 hr ·
Dette vil nok komme som en overraskelse, men vi slutter med Fjellbryggeriet og legger den ute for salg. Grunnen til dette er familie. Vi har arbeidet i bryggeriet 15-18 timer daglig, mandag gjennom søndag, dette har vi gjort i flere år. Dette er ikke forenelig med det livet vi ønsker å leve med våre barn. Beslutningen kom nesten i vår, men vi fikk så mye energi fra de mange positive tilbakemeldinger at vi valgte å fortsette i håp om at arbeidet ville etter hvert bli mindre tidkrevende.
Vi ønsker å takke alle dere som har fulgt oss og støttet oss med postive tilbakemeldinger og besøk gjennom de 2 årene vi har eksistert. Det er dere som har bidratt til energien og arbeidskasiteten over lang tid.
Selv om det er vemodig å legge ned en lønnsom bedrift, gleder vi oss til framtiden der vi har mer tid til familien.
Hilsen, Margit og Aasmund
Må si meg litt enig.Synes det ikke er så trist at de kaster inn håndkleet. Selvfølgelig kjipt for dem selv, men markedet flommer over av middelmådighet, og at useriøse aktører forsvinner er ikke at stort tap.
Mener å huske, at alkohol% stiger ca 0,5% når ølet karboniseres på flaske?Det er det jeg også lurer på.
Kommer litt an på hvordan du går frem. Det er ganske lett å regne seg frem til en sukkermengde kokt i en mengde vann som basicallt utligner forkjellen (sukkeret gjærer og trekker litt opp, vannet trekker litt ned).Mener å huske, at alkohol% stiger ca 0,5% når ølet karboniseres på flaske?
Sent from my iPad using Tapatalk
Det jobbes vel så mye på dugnad(eiere tar ikke ut lønn), at hvis de skulle ansatt noen nye som skal ha lønn, så hadde de nok gått med solid underskudd.Hvis det er en lønnsom bedrift (som fjellbryggeriet skriver) som allerede har kommet seg godt inn på markedet er det jo synd å legge ned..
Ville det da ikke vært mulig å ansette folk, så man ikke trenger å jobbe døgnet rundt selv?
Eller er det så vanskelig å få tak i folk med kompetanse som setter kvalitet i høysetet?
Men da er det en sannhet med modifikasjoner at bryggeriet er "en lønnsom bedrift". Folks tid er ikke verdiløs, uansett hvor mye grunder du er.Det jobbes vel så mye på dugnad(eiere tar ikke ut lønn), at hvis de skulle ansatt noen nye som skal ha lønn, så hadde de nok gått med solid underskudd.
Ja, nei, det er noe der. En må jo gå ut i fra at en lønnsom bedrift også gir noe tilbake til driverne. For det er vel dog ikke slik at mikrobryggerier, som noen andre næringsmiddelprodusenter, blir subsidiert av staten...Men da er det en sannhet med modifikasjoner at bryggeriet er "en lønnsom bedrift". Folks tid er ikke verdiløs, uansett hvor mye grunder du er.
Kinn har også trukket noen øl.