India Pale Lager m/acetaldehyd
OG: 1.065
FG: 1.015
2 x W34/70
Ikke oksygenert, kun ristet (dessverre..)
Gjæringsregime a'la 'hurtigbrygging av lager' (14 dager) med kjøleskap/frostvakt styrt av STC-1000
Acetaldehyde is a compound that causes off flavors and aromas in beer, often described as tasting and smelling like green apples, cut grass or green leaves, pumpkin, or latex paint, and is sometimes
described as giving beer a green character.
Har flasket og karbonert 25ltr. Antar usmaken kommer fra lite gjær / oksygen / for kort tid i gjæringsbøtta
Forstår det slik at man kan lagre vekk "en del" av denne usmaken;
Bør jeg la flaskene stå varmt el. ved lagertemp?
Riste gjæren (dvs. flasker) tilbake i suspensjon?
Hva slags tidperspektiv ser vi på før bedring bør spores? Dager, uker, måneder?
Andre tips?
OG: 1.065
FG: 1.015
2 x W34/70
Ikke oksygenert, kun ristet (dessverre..)
Gjæringsregime a'la 'hurtigbrygging av lager' (14 dager) med kjøleskap/frostvakt styrt av STC-1000
Acetaldehyde is a compound that causes off flavors and aromas in beer, often described as tasting and smelling like green apples, cut grass or green leaves, pumpkin, or latex paint, and is sometimes
described as giving beer a green character.
Har flasket og karbonert 25ltr. Antar usmaken kommer fra lite gjær / oksygen / for kort tid i gjæringsbøtta
Forstår det slik at man kan lagre vekk "en del" av denne usmaken;
Bør jeg la flaskene stå varmt el. ved lagertemp?
Riste gjæren (dvs. flasker) tilbake i suspensjon?
Hva slags tidperspektiv ser vi på før bedring bør spores? Dager, uker, måneder?
Andre tips?
Sist redigert: