Noen som kan hjelpe med innspill på min første Belgiske Blonde?
Style: Belgian Blond Ale
--------------------------
Batch Size (fermenter): 30,00 l
Estimated OG: 1,061 SG
Estimated Color: 9,2 EBC
Estimated IBU: 21,4 IBUs
Est Mash Efficiency: 65,0 %
Boil Time: 90 Minutes
Est ABV: 7,1%
Ingredients:
------------
7,50 kg Pilsner (2 Row) Ger (3,9 EBC) 87,2 %
0,50 kg Wheat Malt, Bel (3,9 EBC) 5,8 %
0,10 kg Aromatic Malt (51,2 EBC) 1,2 %
100,00 g Hallertauer Mittelfrueh [2,50 %] - 60 min 21,4 IBUs
1,0 pkg Belgian Ale (White Labs
#WLP550)
0,50 kg Sugar, Table (Sucrose) (2,0 EBC) 5,8 %
Mash temp: 66C
Ca 25L til gjæring.
Sukkeret skal jeg ha i etter et par dager.
1 pakke gjær med starter på 3L, evnt 2 pakker og litt mindre starter
Gjæres på 20C.