Men mulig cbc blir litt tam om karboneringen skal skje med vørter?Hvilke sukkerarter de spiser, mener jeg å huske jeg ble forklart.
F2 kunne visst spise flere typer enn cbc, og var derfor ikke så trygg som cbc.
Men mulig cbc blir litt tam om karboneringen skal skje med vørter?Hvilke sukkerarter de spiser, mener jeg å huske jeg ble forklart.
F2 kunne visst spise flere typer enn cbc, og var derfor ikke så trygg som cbc.
Men mulig cbc blir litt tam om karboneringen skal skje med vørter?
Vørter og sukker er tilsatt, ja.Har du tatt vare på vørter for å tilsette for karboneringen?
CBC er avhengig av vanlig sukker, så det fungerer nok ikke så bra.
Snu flaskene forsiktig på hodet og la de stå, og så snu tilbake halvveis av tiden hvor du har lyst til å smake igjen. ingen garanti, men du setter gjæren i midlertidig suspensjon igjen, to ganger.To uker på flaske med sukker og CBC-1 har ikke akkurat gitt så mye karbonering. Det er noe, men veldig veldig lite. Smak derimot, det er det mye av selv om den er kjøleskapskald.
What to do?
La den stå på badetemperatur en par uker til?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ikke la dem bli stående opp ned. Du vil sikkert ikke at avleiringer skal sette seg i tuten. Vend et par ganger og sett tilbake i "grunnposisjon".Takk. Prøver det nå med en gang. Gir de en uke opp ned før det blir en uke rett vei igjen.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Årets øl er ikke klart enda, kanskje de som kveiket er begynt å nærme seg drikkeklar om de har karbonert tvungent. Mine fra i fjor har en solid gjærfot, så de ønsker jeg dessverre ikke å sende i post til deg. Hvis du vil smake noe som ligner på polet, kan du prøve en flaske Svartekunst fra Kinn, og innbille deg at den smaker, bare, enda mer.Jeg spurte 9 april da tråden var på sitt travleste, og det kan fort være derfor jeg ikke fikk respons, så jeg prøver igjen nå; jeg synes dette høres moro og itfordrende ut, men jeg har aldri smakt et øl som ligner på dette, er det mulig å få (kjøpe/betale kostnader) en flaske fra noen?
er det mulig å få (kjøpe/betale kostnader) en flaske fra noen?
Du gjør det jeg gjorde i fjor. Kjøp ei pakke CBC-1, følg instrukser på rehydrering. Ordne deg med en pipette eller en sprøyte hvor du kan dosere dråper, så tilsetter du 2-3 dråper i hver flaske og korker på nytt. Du får garantert karbonering.Åpnet en ny flaske i dag. Like død, denne. Målte SG, og den ligger tydelig høyere enn FG, så her er ikke karboneringssukkeret spist. Veldig usikker på hva jeg skal gjøre nå.
Ikke la dem bli stående opp ned. Du vil sikkert ikke at avleiringer skal sette seg i tuten. Vend et par ganger og sett tilbake i "grunnposisjon".
Sent fra min SM-G973F via Tapatalk
Utfordringen er at jeg har brukt en blanding av sukker og vørter for å karbonere (ca 2/3 av karboneringssukkeret er vørter). CBC-1 yter ikke så bra med vørter, har jeg hørt. F2 er et alternativ, men der leste jeg databladet, og så at den skulle klare over 10%. Mitt øl er 12%, så da vet jeg ikke...
Så hiver du nedi en sukkerbit sammen med CBC daUtfordringen er at jeg har brukt en blanding av sukker og vørter for å karbonere (ca 2/3 av karboneringssukkeret er vørter). CBC-1 yter ikke så bra med vørter, har jeg hørt. F2 er et alternativ, men der leste jeg databladet, og så at den skulle klare over 10%. Mitt øl er 12%, så da vet jeg ikke...