Da vil jeg si kok lengre eller bruk en humle med mindre cohumuleone, eller lagre lengre. 100 fordi Birger Eriksen ga 100, altså alt. Som er en teit greie å si egentlig, jeg fant det opp nå. Men helt ærlig, hvis jeg klarte å ta medalje med 100 så er det ikke noe galt med oppskriften, tenker jeg.men jeg vil komme med et forslag Miguel, jeg syntes KTG smakte bedre med litt redusert bitterhet
Hva sier du til å senke kravet for min IBU?
Ølet Birger Eriksen er det det er. Manipuler det innenfor de rammene som er satt. Det kan være pH, type humle (cohumeleone), koketid etc. Oppskriften bør duge, spørs vel mer hvordan man bruker den. Som sagt, det skal ikke være enkelt
Vil man lage KTG slik det er opprinnelig i oppskriften så gjør man seff det, det er dette som skiller BE fra KTG, noen tall forskjellig, men man kan lage mange vidt forskjjellige øl ut fra de samme tallene. Få tallene til BE til å smake bra. Jeg har i alle fall fått det til.
Sist redigert: