loebrygg
Norbrygg-medlem
Nytt ark i pryggeprosjektet så vi får loggført årets Birger
Det er ikke mitt regneark, skal sjekke linken.Nytt ark i pryggeprosjektet så vi får loggført årets Birger
I fjor tok det laaang tid med temperaturer, avrenning, skylling.. I år dobbeltmesker jeg 13 + 13 kg og får 50-55L til gjæring tenker jeg.Erfaringsmessig er brygging av Birger Eriksen en seig økt som gjerne tar mer tid enn planlagt.
Flaut, ser jo at dette NETTOPP ble diskutert. Navlen min er vel beskuet i opptakten til min Eirik-senSiden jeg aldri har vært i nærheten av å brygge noe så her tungt før må jeg høre med dere Birger-eksperter: Jeg tenkte å bitre med Enigma-humle, men ser at den har høyt Cohumulone-innhold. Siden jeg skal opp i over 100IBU, burde jeg kanskje ha det i bakhodet? Det sies at høy cohumulone gir en mer utpreget bitterhet. Men vet jo at dette kommer til å bli en øl med høy FG, så kanskje det bare er en fordel? Skjærer gjennom sødmen lissåm
Link i første post i tråden.Hvor er regnearket?
Vist fanden skal der skytes med skarpt!Underbyr deg. 10 l. Preppet og klar for ... senere i dag:
Vis vedlegget 50830