Bjorleik 2012

Enda et ønske: gårdsbrygg (farmhouse ales), i løs betydning lettdrikkelige men gjerne komplekse øl, inspirert av belgiskfransk saison gjennom tidene..
 
Et fromt ønske er at konkurransen blir gjort kjent så tidlig at man har tid til å eksperimentere litt, fremfor å levere inn første forsøk.
 
Marius G skrev:
Hadde vært utrolig kult og avgrense det til eksperimentelle ales i sann Dogfish stil!  ;D

Eksperimentelle øl var tema i fjor, så kanskje litt tidlig å gjenta det temaet.
 
gustavf skrev:
Marius G skrev:
Hadde vært utrolig kult og avgrense det til eksperimentelle ales i sann Dogfish stil!  ;D

Eksperimentelle øl var tema i fjor, så kanskje litt tidlig å gjenta det temaet.

Nå er vel ikke Bjorleik bundet til å bytte tema, så fåglarna vet hvor eller om haren hopper.  :)
 
Pokker, skinn og bein!! Er i Berlin denne helga med jobben :( Ikke den kjipeste plassen i verden, for sll del, men hadde sett fram til dette :(
 
Stor fare for at jeg er på jobbreise i september, men har lagt det inn i kalenderen og håper hardt! :)
 
Gahr skrev:
Så får vi se om det blir pølse og mos denne gangen, da. Eirik holdt på å jobbe seg ihjel på kjøkkenet, så det spørs om ikke menyen endres til noe som gjør at innsatsen i større grad kan settes inn dagen før. ;D Men det er jo lov å komme med ønsker. (Bare man ikke nødvendigvis forventer at de skal etterkommes!)

Haggis er jo lett å servere
 
Vyrde Bjorleikararar!
Kan vi etterhvert få en klargjøring vedrørende årets tema? For noen av oss er sommeren en eneste lang orgie i lettkledde damer, øl, grillmat (les jobb, hagearbeid, maling av hus, gnikking på båt og løpe ærend for madammen..) så vi kan trenge tid for å kunne lage våre bidrag til konkurransen. Er ikke så kjekt å måtte stresse en trivelig hobby bare for å oppleve å måtte servere øl som egentlig burde fått modnet noen uker til.

Så gutter, få jekket korken, slepp ut nyheten og la oss få sette igang å brygge godsaker!  :brygging:
 
HansOB skrev:
Vyrde Bjorleikararar!
Kan vi etterhvert få en klargjøring vedrørende årets tema? For noen av oss er sommeren en eneste lang orgie i lettkledde damer, øl, grillmat (les jobb, hagearbeid, maling av hus, gnikking på båt og løpe ærend for madammen..) så vi kan trenge tid for å kunne lage våre bidrag til konkurransen. Er ikke så kjekt å måtte stresse en trivelig hobby bare for å oppleve å måtte servere øl som egentlig burde fått modnet noen uker til.

Så gutter, få jekket korken, slepp ut nyheten og la oss få sette igang å brygge godsaker!  :brygging:


:skitbra:
 
Tilbake
Topp