1. Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Ved å fortsette å bruke dette nettstedet, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Lær mer.
  2. Hei der Gjest, bli medlem ved å gå til medlemsregistreringen
    Fjern notisen

Brett IPA på 35 grader?? Krise??

En tråd i 'Brygging' startet av Mortenpip, 5 Mar 2016.

  1. Mortenpip

    Mortenpip
    Expand Collapse
    Norbrygg-medlem

    Bosted:
    Lier
    Skjekket nettopp en brett IPA i kjelleren nå og virker som ut200 har streiket. Er værtfall 35 grader nedi karet. Shit??? Sikkert vært sånn ei uke!! La den forsette å hå varmt? Slå ut? Eller sette ned temp???
     
  2. Kjetil Andre Tofte

    Kjetil Andre Tofte
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Bosted:
    Bergen
    Dette har skjedd meg også. Jeg laget en fet etikett, kalte ølet Rumble in the Jungle, serverte det og latet som ingenting. En ganske vill fruktsmak.

    Sent fra min GT-I9300 via Tapatalk
     
    RETBergen og Mølstern liker dette.
  3. Per Buer

    Per Buer
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Jeg ville satt ned tempen og latt det stå. Brett har en magisk tendens til å fikse ting hvis du bare gir den nok tid.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
     
    Løver liker dette.
  4. amatøren

    amatøren
    Expand Collapse
    Registrert bruker

    Du har brett i gjæringskaret ditt -- og du er bekymra over temperaturen? ;-)
     

Del denne siden