Jeg har erfaring fra bare en batch foreløpig, med råvarer fra Bakke Brygg i Trondheim.
Jeg jobber hos en gårdbruker/entreprenør som er en av de største i Norge på krossing av korn til bruk som kraftfor for storfe. Krossing vil si at man knuser kornet mellom to ruller på samme måte som enkelte bryggere gjør (bare at denne krosseren koster over 1 mill...). Såvidt jeg vet krosser han bygg og noe hvete. Krossingen gjøres i august/september.
Jeg får det selvsagt gratis. Bør jeg prøve en batch og se hvordan det blir, er det noe spesielt jeg bør tenke på? Eller er det usannsynlig at dette vil funke?
Jeg jobber hos en gårdbruker/entreprenør som er en av de største i Norge på krossing av korn til bruk som kraftfor for storfe. Krossing vil si at man knuser kornet mellom to ruller på samme måte som enkelte bryggere gjør (bare at denne krosseren koster over 1 mill...). Såvidt jeg vet krosser han bygg og noe hvete. Krossingen gjøres i august/september.
Jeg får det selvsagt gratis. Bør jeg prøve en batch og se hvordan det blir, er det noe spesielt jeg bør tenke på? Eller er det usannsynlig at dette vil funke?