LarsUlv
Norbrygg-medlem
Nei.Takk for svar! Hvis dere hadde hatt en mørk lager med mistanke om en infeksjon, ville dere overført til små glassballonger og kastet et rør med E&T-brett på det? Spør selvfølgelig for en venn av en venn.
Den mørke lageren har nok ganske lav SG nå, og det er en infeksjon som allerede har fått fotfeste i det ølet.
Det er veldig lite næring igjen i "vørteren"/ølet som gir E&T-kulturen liten sjanse til å vinne over infeksjonen som er i gang.
Jeg ville sagt til den venners-venner bryggeren at det sikkert er like greit å dumpe lageren, og så heller brygge noe som E&T-kulturen kan lage godt øl på.
Jeg har forøvrig send et spørsmål til Amund på Eik & Tid for å få ordentlig svar på hva det er dere fikk i rørene på besøket, kommer tilbake med detaljer dersom jeg får svar.