Noen som har et hett tips for å løse opp et tett badekaravløp som har fått litt for mange byggkorn i seg? Plumbo?
Stakefjær, hvis den kommer til? Veit ikke om plumbo tar bygg, men det kan du jo sikkert snart fortelle meg.Noen som har et hett tips for å løse opp et tett badekaravløp som har fått litt for mange byggkorn i seg? Plumbo?
Noen som har et hett tips for å løse opp et tett badekaravløp som har fått litt for mange byggkorn i seg? Plumbo?
Bruker du Plumbo skal du jaggu være sikker på at du skyller godt. Kjenner en rørlegger som mener det burde forbys. Klumper seg det og. Kjør stakefjær.
Svisj eller mudin gjør som regel susen hos meg, men aldri testet det på byggkorn.Noen som har et hett tips for å løse opp et tett badekaravløp som har fått litt for mange byggkorn i seg? Plumbo?
Måtte google det. Kjøper imorgen. Uansett litt mye vann for plumbo.
Å meske i badekaret var nytt for meg.
Ikke hvis du har nok Plumbo.Måtte google det. Kjøper imorgen. Uansett litt mye vann for plumbo.
Med tanke på at lagrene var helt tomme var det en åpenbar bryggertabbe å gå for en lager allerede i andre runde som solobrygger. Nå er det ti flasker igjen av forrige batch, og den baltiske porteren tikker seg sakte, sakte mot ferdiggjæra. Så er det kjøling, lagering, flaskekarbonering, modning...
Her er det bare to muligheter. Enten blir det en lang periode med kjøpeøl, eller jeg må sette en batch til gjæring på kjellergulvet.
Nå ser det ut til å ligge på omtrent 18 i rommet, sånn i brysthøyde.Kjellergulv er fabelaktige greier! Hvor kaldt er det der?
Sett en kjapp kölsch sak eller en cream aleNå ser det ut til å ligge på omtrent 18 i rommet, sånn i brysthøyde.
Ja takk, begge deler?Enten blir det en lang periode med kjøpeøl, eller jeg må sette en batch til gjæring på kjellergulvet.
Sett en kjapp kölsch sak eller en cream ale
Har et par lyse, sommerlige øl jeg hadde på blokka. Tror kanskje jeg må satse på at 1318 blir bra uten bedre kontroll enn det vær- og føreforhold gir meg. Hadde egentlig større planer for CC etc med disse, men det kan være jeg må godta litt mindre disiplin over gjæringsforløpet for å sikre øl i hus. Tror det bare er å bite i det og brygge før temperaturen stiger for mye. Kjelleren her blir aldri kaldere enn 16, og varm nok til belgisk om sommeren.Ja takk, begge deler?Enten blir det en lang periode med kjøpeøl, eller jeg må sette en batch til gjæring på kjellergulvet.
Det er faktisk et godt poeng. (Skrive bak øret: "Cream Ale Express med Kveik").Kan du ikke bare kveike noe så har du øl på noen dager?
Hmmm. Jeg har jo kveik... En kveik-apa?Kan du ikke bare kveike noe så har du øl på noen dager?