Why not. Men du rekker vel ikke tørrhumle før den er ferdigHmmm. Jeg har jo kveik... En kveik-apa?
Og så bør du vel bruke ekstra menge humle for å kompensere for gjæringstemperaturen hvis du driver oppe rundt 35 grader.
Why not. Men du rekker vel ikke tørrhumle før den er ferdigHmmm. Jeg har jo kveik... En kveik-apa?
35 grader er ganske langt fra hva jeg klarer før lagerene har kommet seg ut av gjæringsskapet. 22, kanskje.Why not. Men du rekker vel ikke tørrhumle før den er ferdig
Og så bør du vel bruke ekstra menge humle for å kompensere for gjæringstemperaturen hvis du driver oppe rundt 35 grader.
35 grader er ganske langt fra hva jeg klarer før lagerene har kommet seg ut av gjæringsskapet. 22, kanskje.
Pitch på 35, isoler, la stå? Da blir det jo ferdig enda fortere.
Edit - mental kortslutning. Overse dette:Sous vide sirkulator i en stor stamp. Still sirkulatoren på ønsket temp. Går jo en del strøm med den måten da men...
Når man først har en Grainfather... Sous vide-maskiner koster en del og tar plass. Men er dette en bryggetabbe?
Er vel en del svar nedover til han med kveik som pitcha for kaldt og div forslag så har kanskje sporet av litt ja. Har selv en slik en; https://www.kitchentime.no/no/p/sous-vide-precision-cooker-wifiNår man først har en Grainfather... Sous vide-maskiner koster en del og tar plass. Men er dette en bryggetabbe?
Litt mer trykk, så er vel "pop" særs beskrivende.Gjæring under trykk er jo veldig pop da [emoji6]
Hmmm. WLP565 har nå tømmt gjærlåsen for væske 3 ganger siden søndag kveld. Tror vel det trolig er for stor aktivitet i karet til att noe kommer inn, men begynner bli smånervøs.
Jeg fyller gjærlåsen på både us-05 og 028 flere ganger om dagen for tida. Star San skummer over, og så blir det tomt. Er ikke så bekymra, da. Det kreves mer krefter enn mikroorganismer har å kjempe seg mot den stormen der.Hmmm. WLP565 har nå tømmt gjærlåsen for væske 3 ganger siden søndag kveld. Tror vel det trolig er for stor aktivitet i karet til att noe kommer inn, men begynner bli smånervøs.