Tabbe og tabbe... Jeg skulle prøve å lage en humlesusklone. Først ble det litt rot med bestillingen - jeg har ikke maltlager og mølle (ennå) så jeg måtte bestille ad.hoc og tenkte ikke på at bryggselv ville male sammen alt i en pose, så da kunne jeg ikke veie ut de mengdene jeg hadde tenkt å ha, men forholdene var rimelig greie og det var ikke så mye mer, men allerede da tenkte jeg at den ølen kunne hete Humlesurr. Så var det dags for tørrhumling, Humlesus er en single hop citra ale, og jeg skulle bruke resten av 100 g posen jeg hadde kjøpt, men så glemte jeg at jeg også hadde humle liggende etter en humlet eplecider jeg lagde i høst, så tørrhumlingen viste seg å bli med en ukjent mengde Nelson Sauvin... Humlesurr er det og humlesurr blir det... Vel, har akkurat tatt ut en prøve, det ser ut som om gjæren har gjort jobben sin og det smaker lovende - for de gangene man vil ha en øl som får tungen til å slå litt knute på seg med første smak.