Hei! Når andre brygger juleøl skal jeg til å brygge min første Saison Noen som vil komme med konstruktive innspill på denne oppskriften?
Oppskrift på 25 L Batch. IBU 42 EBC 9 ABV 7.9% OG 1.072 FG 1.012
Meskes på 65/66 grader
7.50kg Pilsnermalt
0.80kg Hvetemalt
38g Amarillo 90min
38g Citra 15 min
38g Amarillo 0 min
38g Citra 0 min
44g Amarillo Tørrhumles etter 5 dager/stormgjæring
Gjæres med WLP566. Starter på 18 grader. Øker med to grader pr dag. Holder på 28 i en uke.
Oppskrift på 25 L Batch. IBU 42 EBC 9 ABV 7.9% OG 1.072 FG 1.012
Meskes på 65/66 grader
7.50kg Pilsnermalt
0.80kg Hvetemalt
38g Amarillo 90min
38g Citra 15 min
38g Amarillo 0 min
38g Citra 0 min
44g Amarillo Tørrhumles etter 5 dager/stormgjæring
Gjæres med WLP566. Starter på 18 grader. Øker med to grader pr dag. Holder på 28 i en uke.