Hei
Trenger noen tips for smarte løsninger til mitt nye kjellerbryggeri. I dag brygger vi i en åpen carport med 50 liters kjele en Caso Induksjonstopp Pro 3500 og meskepose. Trivelig det men det blir litt kaldt og tar litt tid med oppvarmingen av både vekse og bryggere.
Vi kommer ikke å oppgradere før kjelleren er ferdig men det er mye som tyder på at vi vil gå for hjemmelaga utsyr med utgangspunkt i varmtvannsberedere. Tenker at vi går for batcher på 60-80 liter.
-Hvilken type vifte bør jeg gå for? Det er både et lite vindu og et par ventiler i rommet allerede.
-Hvor mye strøm trenger jeg?
-Hva annet skal tenke på?
På forhånd takk for gode tips.
Trenger noen tips for smarte løsninger til mitt nye kjellerbryggeri. I dag brygger vi i en åpen carport med 50 liters kjele en Caso Induksjonstopp Pro 3500 og meskepose. Trivelig det men det blir litt kaldt og tar litt tid med oppvarmingen av både vekse og bryggere.
Vi kommer ikke å oppgradere før kjelleren er ferdig men det er mye som tyder på at vi vil gå for hjemmelaga utsyr med utgangspunkt i varmtvannsberedere. Tenker at vi går for batcher på 60-80 liter.
-Hvilken type vifte bør jeg gå for? Det er både et lite vindu og et par ventiler i rommet allerede.
-Hvor mye strøm trenger jeg?
-Hva annet skal tenke på?
På forhånd takk for gode tips.