Plata er nå ferdigstøpt. Det gjenstår dermed bare å mure/støpe krona rundt kanten som huset skal stå på. Håper å få gjort dette snart og få satt på plass såinnhuset tidlig i oktober.
Maltet jeg meltet i vår skal det brygges med på tirsdag. Alstadberg tradisjonsbryggeri og Klostergården håndbryggeri skal samarbeide om et Stjørdalsøl. Vi satser på å brygge omlag 600 liter for salg. Det meste vil trolig tappes på flaske, men kanskje også noe på fat. Ølet brygges på Klostergården på Tautra. Oppskrifta er basert på mitt tradisjonelle juleøl. Det vil bli skikkelig moro å se hvordan dette vil fungere i et større bryggeri og hvordan brygget vil bli mottatt. Jeg regner med at det i det minste vil bli endel diskusjon lokalt, hvorvidt dette er en god og ekte representant for Stjørdalsølet. Foreløpig navn er Alstadberger, med undertittel, et Stjørdalsøl. Vi får se om dette også blir det endelige navnet.