Hei
Har planer om å sette cider om ikke så altfor lenge, planen er da å juice epler som utgangspunkt.
Har forstått det slik at når man juicer epler, så finnes det naturlig villgjær i denne. Men kan man tilsette ekstra gjær i tillegg? Isåfall, hvilken gjær har dere brukt å vært fornøyd med?
Tenkte å sette 2-3 batcher på 5l i starten for å prøve ulike typer gjær og en uten tilsatt gjær.
Hva tror dere den naturlig OG i epler vil være? Eks, 5l eplejuice med OG 1.035, hvor mye sukker må jeg tilsette for å få opp OG til 1.060?
-Bendik
Har planer om å sette cider om ikke så altfor lenge, planen er da å juice epler som utgangspunkt.
Har forstått det slik at når man juicer epler, så finnes det naturlig villgjær i denne. Men kan man tilsette ekstra gjær i tillegg? Isåfall, hvilken gjær har dere brukt å vært fornøyd med?
Tenkte å sette 2-3 batcher på 5l i starten for å prøve ulike typer gjær og en uten tilsatt gjær.
Hva tror dere den naturlig OG i epler vil være? Eks, 5l eplejuice med OG 1.035, hvor mye sukker må jeg tilsette for å få opp OG til 1.060?
-Bendik