Hei,
Jeg har prøvd meg på å sette cider men gikk litt kjapt i svingene.
Kjøpte kar og med gjæringslås og gjær på vi brygger. Fikk da beskjed om at det var bare å kjøpe eplejuice og tømme gjæren oppi. Dette gjorde jeg etter jeg rengjorte bøtten.
Ser da i ettertid at det er forskjellige løsninger på sukker tilsetning og at man ikke skal bruke juice med konserveringsmidler. Jeg brukte luxus juicen til europris som jeg fikk anbefalt. Denne med konserveringsmidler.
Står nå i bøtten i et uthus som ligger på 12-15 grader.
Vil dette virke?
Noen gode tips om sukkertilsettning mtp alkohol og kullsyre ved flasking?
Må jeg bruke noe annet som gjærstopp eller tilsetningsstoffer?
Tips og oppskrifter taes imot med stor takk
Jeg har prøvd meg på å sette cider men gikk litt kjapt i svingene.
Kjøpte kar og med gjæringslås og gjær på vi brygger. Fikk da beskjed om at det var bare å kjøpe eplejuice og tømme gjæren oppi. Dette gjorde jeg etter jeg rengjorte bøtten.
Ser da i ettertid at det er forskjellige løsninger på sukker tilsetning og at man ikke skal bruke juice med konserveringsmidler. Jeg brukte luxus juicen til europris som jeg fikk anbefalt. Denne med konserveringsmidler.
Står nå i bøtten i et uthus som ligger på 12-15 grader.
Vil dette virke?
Noen gode tips om sukkertilsettning mtp alkohol og kullsyre ved flasking?
Må jeg bruke noe annet som gjærstopp eller tilsetningsstoffer?
Tips og oppskrifter taes imot med stor takk