MortenSickel
Norbrygg-medlem
Tror dette er den mest bryggerirelaterte boken jeg noensinne har hatt...
Tror dette er den mest bryggerirelaterte boken jeg noensinne har hatt...
Har du ikke Ringnes' herre?Tror dette er den mest bryggerirelaterte boken jeg noensinne har hatt...
Den med bryggerirelaterte gode boken jeg har lest noen gang, da. (Dukker)Har du ikke Ringnes' herre?
Grønne flasker!?
Solide Bernard flasker er standard hos meg.Grønne flasker!?
Regna med at du hadde kontroll, blei bare påminna alt jeg lærte da jeg starta om at grønne flasker var djevelens verk.Solide Bernard flasker er standard hos meg.
Står mørkt og fint under trappa i kjelleren![]()
Ble med ei Upasteurisert Bernard hjem fra Rema1000 til helga her og.Solide Bernard flasker er standard hos meg.
Står mørkt og fint under trappa i kjelleren![]()





Wow, for en nydelig plante! 250ml eddik, 250ml vann, to teskjeer salt og sukker og 12-20 sånne, avhengig av størrelse, bittelitt xantham om du har og du har en nydelig saus. Kok opp og kjør i blender.Da var det på tide å høste årets chili og få tørket den. Helt utrolig hvor mye den lille planta har produsert i sommer, har aldri sett noe lignende. Over 200 gram til sammen og den største veide 8 gram.
Habanero Lemon skal ha mellom 150 000 og 350 000 SHU og jeg tviler ikke på det etter å ha smakt på en bitteliten bit. Må være forsiktig med bruken av denne.
Vis vedlegget 75152Vis vedlegget 75153Vis vedlegget 75154Vis vedlegget 75155Vis vedlegget 75156
Kommer kanskje til å lage noen sauser, kanskje sylte noe. Får tørke den først, da holder den i årevis og kan brukes til mye forskjellig.Wow, for en nydelig plante! 250ml eddik, 250ml vann, to teskjeer salt og sukker og 12-20 sånne, avhengig av størrelse, bittelitt xantham om du har og du har en nydelig saus. Kok opp og kjør i blender.