Eplekverna er vasket og klar for å settes bort før neste sesong. 7 dager pressing, 48 kg epler hver gang, så det ble 336 kg epler som jeg fikk 170 l juice ut av. Det meste tappet på trelitere, men 38 liter blir cider.
Da var det på tide å høste årets chili og få tørket den. Helt utrolig hvor mye den lille planta har produsert i sommer, har aldri sett noe lignende. Over 200 gram til sammen og den største veide 8 gram.
Habanero Lemon skal ha mellom 150 000 og 350 000 SHU og jeg tviler ikke på det etter å ha smakt på en bitteliten bit. Må være forsiktig med bruken av denne.
Da var det på tide å høste årets chili og få tørket den. Helt utrolig hvor mye den lille planta har produsert i sommer, har aldri sett noe lignende. Over 200 gram til sammen og den største veide 8 gram.
Habanero Lemon skal ha mellom 150 000 og 350 000 SHU og jeg tviler ikke på det etter å ha smakt på en bitteliten bit. Må være forsiktig med bruken av denne.
Wow, for en nydelig plante! 250ml eddik, 250ml vann, to teskjeer salt og sukker og 12-20 sånne, avhengig av størrelse, bittelitt xantham om du har og du har en nydelig saus. Kok opp og kjør i blender.
Wow, for en nydelig plante! 250ml eddik, 250ml vann, to teskjeer salt og sukker og 12-20 sånne, avhengig av størrelse, bittelitt xantham om du har og du har en nydelig saus. Kok opp og kjør i blender.
Da var det på tide å høste årets chili og få tørket den. Helt utrolig hvor mye den lille planta har produsert i sommer, har aldri sett noe lignende. Over 200 gram til sammen og den største veide 8 gram.
Habanero Lemon skal ha mellom 150 000 og 350 000 SHU og jeg tviler ikke på det etter å ha smakt på en bitteliten bit. Må være forsiktig med bruken av denne.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.