Heisann! har det kanskje vært en ide å delt opp brygging delen av forumet som omhandler
spesifikt brygging i sine rettmessige undergrener iallefall disse tre:
- Ekstrakt brygging
- All grain
- Biab
Bare for å enklere kunne sortere seg frem til interessant lesning etter sitt eget behov?
og da heller beholde nybegynner delen av forumet som nybegynner delen generellt så
de med spørsmål om hva som helst ang brygging kan få spørre og holde på?
Vet ikke hvordan stemningen for dette er, men jeg kunne godt tenkt meg kategorisere
forumene litt slik av praktiske årsaker at mann ikke vil behøve å tråle gjennom
forumsidene etter det mann har interesse for å lære om / lese om.
spesifikt brygging i sine rettmessige undergrener iallefall disse tre:
- Ekstrakt brygging
- All grain
- Biab
Bare for å enklere kunne sortere seg frem til interessant lesning etter sitt eget behov?
og da heller beholde nybegynner delen av forumet som nybegynner delen generellt så
de med spørsmål om hva som helst ang brygging kan få spørre og holde på?
Vet ikke hvordan stemningen for dette er, men jeg kunne godt tenkt meg kategorisere
forumene litt slik av praktiske årsaker at mann ikke vil behøve å tråle gjennom
forumsidene etter det mann har interesse for å lære om / lese om.