Cascade
Norbrygg-medlem
Prøvde min for første gang i dag, veldig enkelt å sette opp knappesystemet med purgetid og fylling,
men jeg sliter med for mye skum i slangene ved fylling.
Jeg vet at øllet skal være kaldt, tok det rett ut fra kjølen da jeg begynte. (4-5c)
Bruker den medfølgende 2,5m ølslangen som følger med, den er jo også veldig tynn.
Co2 nivå 0,1-0,2bar.
På fatet hadde jeg samme som karboneringsnivå, 1bar.
Øllet jeg skal bokse har karbonert/modnet i 11dager, det er vel nok.
Noen som har noen tips til meg? Prøve ennå kaldere, kanskje ned mot 0c ?
men jeg sliter med for mye skum i slangene ved fylling.
Jeg vet at øllet skal være kaldt, tok det rett ut fra kjølen da jeg begynte. (4-5c)
Bruker den medfølgende 2,5m ølslangen som følger med, den er jo også veldig tynn.
Co2 nivå 0,1-0,2bar.
På fatet hadde jeg samme som karboneringsnivå, 1bar.
Øllet jeg skal bokse har karbonert/modnet i 11dager, det er vel nok.
Noen som har noen tips til meg? Prøve ennå kaldere, kanskje ned mot 0c ?