Det enkleste er jo å se på boksen med maltekstrakt. Der står nok vanninnholdet oppgitt.Jeg er ikke han med kallenavnet Forvirret , men forvirret lell
Takk for info LarsUlv,
Nå viser det seg at min 15 liter store batch har toppet alt, jeg brukte ekuanot, og den ble fantastisk
Brukte denne
Terje J, 20g @30min, 25g @5min, 25g "@ flameout, 30g tørrhumle, blir ca 50 IBU på 15
Nå øker jeg til 23 liter og har 100 gram ekuanot igjen, i tillegg har jeg 50 gram amarillo, og 25 gram simcoe,
Hvordan bør jeg gjøre dette for å få den mest mulig lik forrige?
hva risikerer jeg om jeg stikker om til ett nytt kar før jeg kjøler det ned i 12 timer, for så å flaske med drops?
Nå kjenner jeg ingen gjærsmak. testet på kjerringa også, hun kjente ingen gjærsmak, er det mulig at den bare måtte luftes?
M44 West coastAn nysgjerrighet, hva slags gjær brukte du? Hvis det var MJ så er det ikke overraskende.
M44 West coast
Fulgte med denne pakken
https://www.bryggselv.no/mangrove-jack-s/104011/simcoe-single-hop-ipa-pouch-craft-series-2-5-kg
Brukte nottingham første gang og det ble perfekt, og vil bruke humlepose, generell grums drar vel også med gjærsmak?