Finn Berger
Moderator
Da var det på tide å brygge mer Golden Ale. Jeg tappa opp to brygg i slutten av april, og nå er de borte. De blei blant favorittene her i heimen, og går inn på lista over sånt vi må ha.
De som nå er borte, blei de beste jeg har brygga av denne typen, så jeg tenker ikke å endre noe særlig på noe. Men jeg trudde jeg hadde litt ferskere gjærrester - skotsk gjær, Imperial A31 - stående. Nå viser det seg at jeg bare hadde det jeg bunnhøsta fra den siste GA'en i slutten av april, og jeg kjenner meg ikke overbevist om at det er liv igjen i den, sjøl om den både så fin ut og lukta greit. Den står nå og snurrer i 3 liter vørter nå, men om den ikke lar seg vekke, lurer jeg på om jeg skulle bruke noe annet. Jeg har Verdant liggende. Den har jeg lite erfaring med, men kunne den være noe her?
De som nå er borte, blei de beste jeg har brygga av denne typen, så jeg tenker ikke å endre noe særlig på noe. Men jeg trudde jeg hadde litt ferskere gjærrester - skotsk gjær, Imperial A31 - stående. Nå viser det seg at jeg bare hadde det jeg bunnhøsta fra den siste GA'en i slutten av april, og jeg kjenner meg ikke overbevist om at det er liv igjen i den, sjøl om den både så fin ut og lukta greit. Den står nå og snurrer i 3 liter vørter nå, men om den ikke lar seg vekke, lurer jeg på om jeg skulle bruke noe annet. Jeg har Verdant liggende. Den har jeg lite erfaring med, men kunne den være noe her?