Etter oppskrift fra her på forumet (tror jeg) frøs jeg i januar ned 3 - 4 gjærposer - i tettsveiset kraftig materiale - i 50% glyserol.
I går morges satte jeg starter av e slik -og nå etter 36 timer smaker startvørteren akkurat like søt som for 36 timer side. Står på magnetrører på kjøkkenbenken.
Dette ser altså ikke ut til å gå så bra - selv om jeg gir den natten over også. Det er "vanig" med skum i røreren, men det kommer neppe fra gjæring.
Er det noen med erfaringer rundt dette her tro?
mvh
FredT
I går morges satte jeg starter av e slik -og nå etter 36 timer smaker startvørteren akkurat like søt som for 36 timer side. Står på magnetrører på kjøkkenbenken.
Dette ser altså ikke ut til å gå så bra - selv om jeg gir den natten over også. Det er "vanig" med skum i røreren, men det kommer neppe fra gjæring.
Er det noen med erfaringer rundt dette her tro?
mvh
FredT