Hallo
Har en "Belgisk blond" som etter to uker ikke hadde gått ned noe på sukkernivå - stod fortsatt fast på 1.054 (ja, det poppet i stigerøret)
Tok oppi en pakke tørgjær og ristet - nok en gang begynte det å poppe godt, men fortsatt står den fast for høyt. Den er gått ned til 1.030 men
Er det trykt å tanke den om vørteren smaker greit og ikke gjæret.
Har aldri opplevd dette på de 4 år jeg har brygget.
Har en "Belgisk blond" som etter to uker ikke hadde gått ned noe på sukkernivå - stod fortsatt fast på 1.054 (ja, det poppet i stigerøret)
Tok oppi en pakke tørgjær og ristet - nok en gang begynte det å poppe godt, men fortsatt står den fast for høyt. Den er gått ned til 1.030 men
Er det trykt å tanke den om vørteren smaker greit og ikke gjæret.
Har aldri opplevd dette på de 4 år jeg har brygget.