Hei.
Jeg er en nybegynner som holder på med mitt første brygg.. Føler jeg har gjort alt riktig, men på en eller annen måte så virker det som FG har stoppet opp på litt over 1020.
Hva kan jeg gjøre for å få den ned til tappestatus? Den har stått å gjæret nå i 12 dager. I følge instruksjonene skulle den være ferdig gjæret etter 1 uke. Kan jeg ha fått for lite gjær? Målte mengden gjær jeg brukte å det var ca 9 gram. noe jeg syntes virket litt lite for 25liter øl.
Håper noen kan hjelpe meg, før jeg heller ut alt å starter på nytt igjen.
Har forresten fått tilbud om å kjøpe corneliusfat osv... Men vet liksom ikke om jeg skal investere i det før jeg vet at jeg kommer til å klare dette.. :/
Mvh
Kim
Jeg er en nybegynner som holder på med mitt første brygg.. Føler jeg har gjort alt riktig, men på en eller annen måte så virker det som FG har stoppet opp på litt over 1020.
Hva kan jeg gjøre for å få den ned til tappestatus? Den har stått å gjæret nå i 12 dager. I følge instruksjonene skulle den være ferdig gjæret etter 1 uke. Kan jeg ha fått for lite gjær? Målte mengden gjær jeg brukte å det var ca 9 gram. noe jeg syntes virket litt lite for 25liter øl.
Håper noen kan hjelpe meg, før jeg heller ut alt å starter på nytt igjen.
Har forresten fått tilbud om å kjøpe corneliusfat osv... Men vet liksom ikke om jeg skal investere i det før jeg vet at jeg kommer til å klare dette.. :/
Mvh
Kim