Hei!
Jeg er litt nervøs for en imp.stout jeg satt for 3-4 uker siden.
Batch: 19L
OG 1.068
FG 1.016
Gjær WLP007
Priming sukker: 90 gram hvitt sukker.
Den har stått i over to uker på baderomsgulvet nå, og har fått noe karbonering, men ikke nok etter min smak. Jeg brukte samme mengde sukker på en lignende batch før og ble mer fornøyd da.
Temperaturen på badet bør være mer enn tilstrekkelig og grunnen til at jeg satt flaskene der var for å korte litt ned på karboneringstiden.
Nå, i et siste forsøk så la jeg alle flaskene på siden i håp om at gjæren skal bli virvlet litt opp.
Spørsmålet mitt er egentlig om det har noe for seg å la det stå enda lengre eller om jeg bare burde sette flaskene kaldt?
Takker for svar
Jeg er litt nervøs for en imp.stout jeg satt for 3-4 uker siden.
Batch: 19L
OG 1.068
FG 1.016
Gjær WLP007
Priming sukker: 90 gram hvitt sukker.
Den har stått i over to uker på baderomsgulvet nå, og har fått noe karbonering, men ikke nok etter min smak. Jeg brukte samme mengde sukker på en lignende batch før og ble mer fornøyd da.
Temperaturen på badet bør være mer enn tilstrekkelig og grunnen til at jeg satt flaskene der var for å korte litt ned på karboneringstiden.
Nå, i et siste forsøk så la jeg alle flaskene på siden i håp om at gjæren skal bli virvlet litt opp.
Spørsmålet mitt er egentlig om det har noe for seg å la det stå enda lengre eller om jeg bare burde sette flaskene kaldt?
Takker for svar