Marius Hegglund skrev:Finnes det noe medlemskap i E.C Dahl bryggeri altså ?
Marius Hegglund skrev:Skjønner, men Dahl bryggeri har en avtale som sier at de skal forsyne Trondheims innbyggere med gjær, det er en gammel avtale som står ved lag den dag i dag :skitbra:
Tror ikke dette har noe med Norbrygg å gjøre
Dette viser et samfunnsansvar på et høyt nivå! :skitbra:Marius Hegglund skrev:Skjønner, men Dahls bryggeri har en avtale som sier at de skal forsyne Trondheims innbyggere med gjær, det er en gammel avtale som står ved lag den dag i dag :skitbra:
Tror ikke dette har noe med Norbrygg å gjøre
Ole Mørkved skrev:Hvem er det man ringer til da? Noen bestemt man skal spørre etter? Forsøkte å ringe E. C. Dahls bryggeri i dag, men endte nok opp i Oslo et sted. Hun i resepsjonen var hjelpsom nok, men viste ikke hvem hun skulle sette meg over til.
Marius Hegglund skrev:Hvor mye gjær brukte du på 40 liter ?
Har et spørsmål, ølet jeg brygget med E.C Dahls gjær lot jeg gjære ut helt før jeg tappet det på plaske med 1 Coopers sukker drops på 0,33, prøvde å smake på ølet etter 1,5 uke men lite kullsyre hadde blitt produsert, er dette rett ? og kanskje trenger den lengre tid på dette ?
Brygget har stått i 3 uker på 11 grader, så ei uke på 22 grader før tapping