For en uke siden ble det flasket juleale fra petit. Blandet i sukkerlake når jeg stakk om vørteren.
Etter jeg hadde flasket så jeg derimot at sukkerlaken nok hadde vært for tjukk og det lå igjen sukkerlake i bunnen av gjæringskaret. Prøvde en flaske i dag etter en uke og ølet er nesten helt uten kullsyre.
Noen som har noen tips til hva jeg burde gjøre?
Vurderer å åpne alle flaskene og tilsette mer sukkerlake, men jeg vet jo ikke hvor mye sukker som faktisk kom med sist og hvor mye jeg evt. skal tilsette(?).
Det enkleste hadde kanskje vært karboneringsdrops, men jeg er usikker på om dette innebærer en fare for infeksjon?
Smaken virker å være veldig god, så det hadde vært veldig kjedelig hvis alt skal bli "ødelagt" på grunn av kullsyremangel...
Etter jeg hadde flasket så jeg derimot at sukkerlaken nok hadde vært for tjukk og det lå igjen sukkerlake i bunnen av gjæringskaret. Prøvde en flaske i dag etter en uke og ølet er nesten helt uten kullsyre.
Noen som har noen tips til hva jeg burde gjøre?
Vurderer å åpne alle flaskene og tilsette mer sukkerlake, men jeg vet jo ikke hvor mye sukker som faktisk kom med sist og hvor mye jeg evt. skal tilsette(?).
Det enkleste hadde kanskje vært karboneringsdrops, men jeg er usikker på om dette innebærer en fare for infeksjon?
Smaken virker å være veldig god, så det hadde vært veldig kjedelig hvis alt skal bli "ødelagt" på grunn av kullsyremangel...