Hurra, i dag kom pakken fra fra Petit, og nå er jeg klar for mitt første ekstraktbrygg. :yes:
Og en Lager blir det.
Muntons lys ekstrakt, Saaz humle pellets og Wyeast Activator undergjær.
Men for å ikke begynne helt feil lurer jeg, når dere koker ekstrakten, skal det bare syde forsiktig, eller koke orntlig?
Kjelleren min holder 9, 10 grader, er det grei temp for gjæra? Og hvor lang gjæringstid må jeg regne med i den tempen? (ca)
GLEDER MEG!! ;D
Og en Lager blir det.
Muntons lys ekstrakt, Saaz humle pellets og Wyeast Activator undergjær.
Men for å ikke begynne helt feil lurer jeg, når dere koker ekstrakten, skal det bare syde forsiktig, eller koke orntlig?
Kjelleren min holder 9, 10 grader, er det grei temp for gjæra? Og hvor lang gjæringstid må jeg regne med i den tempen? (ca)
GLEDER MEG!! ;D