Heisann.
Vil prøve og gå fra tørrgjær til gjærstarter så har lest en del om dette, og trykket litt på Brewer's friend kalkulator, det eg lure på er dato man taste inn på kalkulator, skal bruke dato gjæren er laget så hvis eg har en White lap gjær som har holdbarhet til den 9 mai 2018 så ville produksjon dato ver rundt desember 2017 og da får eg 0% viability, forstår meg ikke heilt på dette, vil helst ha rett viability for og vite hvor stor eller hvor mange steg eller hvor mye gjær så må til for og få rett antall gjærceller.
Setter pris om nogen kan forklare dette eller bare hjelpe meg litt på rett vei
Mvh Michael
Vil prøve og gå fra tørrgjær til gjærstarter så har lest en del om dette, og trykket litt på Brewer's friend kalkulator, det eg lure på er dato man taste inn på kalkulator, skal bruke dato gjæren er laget så hvis eg har en White lap gjær som har holdbarhet til den 9 mai 2018 så ville produksjon dato ver rundt desember 2017 og da får eg 0% viability, forstår meg ikke heilt på dette, vil helst ha rett viability for og vite hvor stor eller hvor mange steg eller hvor mye gjær så må til for og få rett antall gjærceller.
Setter pris om nogen kan forklare dette eller bare hjelpe meg litt på rett vei
Mvh Michael