Finn Berger
Moderator
Jeg har lagt til lenke til denne artikkelen i teksten: https://beerandbrewing.com/dictionary/roB2qJJtjG/
Den beskriver betydninga av at gjæren får gode glykogenlagere, konsekvensene av ikke å sørge for det - og en enkel test med jodtinktur som alle kan gjennomføre for å sjekke glykogenlagrene. (Mange har jo det stoffet stående for å teste om mesken er ferdig konvertert.)
Jeg har også gitt en enkel beskrivelse av en vitalitetsstarter, som en bør bruke om glykogenlagrene ikke er på topp.
Den beskriver betydninga av at gjæren får gode glykogenlagere, konsekvensene av ikke å sørge for det - og en enkel test med jodtinktur som alle kan gjennomføre for å sjekke glykogenlagrene. (Mange har jo det stoffet stående for å teste om mesken er ferdig konvertert.)
Jeg har også gitt en enkel beskrivelse av en vitalitetsstarter, som en bør bruke om glykogenlagrene ikke er på topp.