Heisann folkens!
I et forsøk på simultankapasitet forsøkte jeg å både brygge en saison og flaske en wit samme dag.
Dette resulterte i at jeg glemte å ha aromahumlen i siste 5 min av kok.
Jeg innså dette først da nedkjølingen av vørteren var nesten ferdig og i litt panikkslagen skrekk slapp jeg de anviste 20g av aromahumlen oppi.
Regner med at effekten av dette er noe redusert...
Hvor mye skal jeg nå tørre å evt tørrhumle med for å havne nogenlunde OK på smak?
PS: Oppskriften er fra boka "Brygg ditt eget øl" s127.
I et forsøk på simultankapasitet forsøkte jeg å både brygge en saison og flaske en wit samme dag.
Dette resulterte i at jeg glemte å ha aromahumlen i siste 5 min av kok.
Jeg innså dette først da nedkjølingen av vørteren var nesten ferdig og i litt panikkslagen skrekk slapp jeg de anviste 20g av aromahumlen oppi.
Regner med at effekten av dette er noe redusert...
Hvor mye skal jeg nå tørre å evt tørrhumle med for å havne nogenlunde OK på smak?
PS: Oppskriften er fra boka "Brygg ditt eget øl" s127.