Jørgen E
Norbrygg-medlem
Trenger innspill på om dette er en god idé eller ikke .
Leker litt med en oppskrift på en hefeweissen, eller, egentlig ikke helt.
Oppskrift sålangt:
Pilsnermalt/hvetemalt 50/50
5kg på 25l.
Forventet OG 1050
Ferskrevet appelsinskall (omlag 100g)
4g korianderfrø
Leker litt med ideen om å ikke bittre med typiske tyske humler, men kanskje heller bitre på sent tidspunkt, med citra.
Citra med sin litt sitrus/fruktige aroma, kan det funke i en hveteøl?
Bitre til 20-30IBU på 15 eller 20min.
Gjæres på omlag 18-19 grader med wlp300.
Innspill ønskes, eventuelle erfaringer med hefeweissen og wit generelt også.
Bryggedag på søndag, om alt går som det skal
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Leker litt med en oppskrift på en hefeweissen, eller, egentlig ikke helt.
Oppskrift sålangt:
Pilsnermalt/hvetemalt 50/50
5kg på 25l.
Forventet OG 1050
Ferskrevet appelsinskall (omlag 100g)
4g korianderfrø
Leker litt med ideen om å ikke bittre med typiske tyske humler, men kanskje heller bitre på sent tidspunkt, med citra.
Citra med sin litt sitrus/fruktige aroma, kan det funke i en hveteøl?
Bitre til 20-30IBU på 15 eller 20min.
Gjæres på omlag 18-19 grader med wlp300.
Innspill ønskes, eventuelle erfaringer med hefeweissen og wit generelt også.
Bryggedag på søndag, om alt går som det skal
Sent from my SM-G935F using Tapatalk