Etter en periode av, nærmere bestemt 3 år, skal jeg lage et nytt maltekstrakt brygg.
Har fremdeles 3 bokser med ME, sjokolademalt, krystallmalt, en pakke flytende gjær (Wyeast) og humle (uåpnet)
SM har ligget i en tynn gjennomsiktig pose (mørkt), men ikke oksygenfritt. Sjokolademalten har et lite hull i posen.
Gjæret derimot har ligget kaldt på samme sted i kjøleskapet hele tiden.
Før jeg bruker søndagen på å lage et evt. mislykket brygg, er det lurt å droppe det og bestille ny gjær og SM før jeg går i gang?
Hadde tidligere tilgang på en maltmølle, men ikke nå. Vil det være tilstrekkelig å kjøre kjevlen over en pose med SM?
Redigert: Det kan også være greit å nevne at råvarene følgelig også er 3 år gamle.
Maltekstrakten og humlen tar jeg for gitt at holder enda når de er uåpnet.
Takk for svar!
Har fremdeles 3 bokser med ME, sjokolademalt, krystallmalt, en pakke flytende gjær (Wyeast) og humle (uåpnet)
SM har ligget i en tynn gjennomsiktig pose (mørkt), men ikke oksygenfritt. Sjokolademalten har et lite hull i posen.
Gjæret derimot har ligget kaldt på samme sted i kjøleskapet hele tiden.
Før jeg bruker søndagen på å lage et evt. mislykket brygg, er det lurt å droppe det og bestille ny gjær og SM før jeg går i gang?
Hadde tidligere tilgang på en maltmølle, men ikke nå. Vil det være tilstrekkelig å kjøre kjevlen over en pose med SM?
Redigert: Det kan også være greit å nevne at råvarene følgelig også er 3 år gamle.
Maltekstrakten og humlen tar jeg for gitt at holder enda når de er uåpnet.
Takk for svar!