AndyHagen
Norbrygg-medlem
Heisann,
Neste brygg i pipeline er Lervigs «Fully evolved» pilsner. Da trengs det whirlpool/hopstand med Aurora og Denali. I en 25L batch tenker jeg 70*C, 25+25g og 10 min. Er det noen som har erfaring med disse mengdene på samme temperatur? Ikke nødvendigvis samme humler. Er litt usikker på mengdene. Det skal være nok til at det gir en god aroma av humlene, men akkurat forsiktig nok til at du skjønner at det ikke er tørrhumlet. Innspill?
Neste brygg i pipeline er Lervigs «Fully evolved» pilsner. Da trengs det whirlpool/hopstand med Aurora og Denali. I en 25L batch tenker jeg 70*C, 25+25g og 10 min. Er det noen som har erfaring med disse mengdene på samme temperatur? Ikke nødvendigvis samme humler. Er litt usikker på mengdene. Det skal være nok til at det gir en god aroma av humlene, men akkurat forsiktig nok til at du skjønner at det ikke er tørrhumlet. Innspill?