Noen som har erfaringer, evt. tanker om en humleessens som man tilsetter i et ferdig øl for å oppnå rikere humlearoma?
Jeg tilsatte noen få cl. humletrekk av rundt 50g cascade som hadde trekt i 1 l. vann, 20 min ved 75 grader (humletrekket har stått en uke på forseglet flaske med ørlite vørter i, som har resultert i kullsyre) i en dansk 3 kroners pilsner, og ble forbausende lik Pistonhead (en velhumlet svensk lager).
Problemet jeg opplever med humleessens er at den blir tåkete.
Jeg tilsatte noen få cl. humletrekk av rundt 50g cascade som hadde trekt i 1 l. vann, 20 min ved 75 grader (humletrekket har stått en uke på forseglet flaske med ørlite vørter i, som har resultert i kullsyre) i en dansk 3 kroners pilsner, og ble forbausende lik Pistonhead (en velhumlet svensk lager).
Problemet jeg opplever med humleessens er at den blir tåkete.